2 iul. 2010

Sufletul nu se pierde niciodata de tot

"Nimeni nu merita lacrimile tale...si cel ce merita nu te va face sa plangi" asa ar trebui sa fie ..dar cum nimica nu e ca in carti si in filme, omul e slab,naiv si vulnerabil ..are toate defectele posibile si pe deasupra e mandru de sine insusi ..crezand ca e capabil sa obtina ceea ce nime nu a obtinut pana atunci.
Azi sunt omul de care va vorbesc, macinat de ganduri si dezamagit, fara puterea de a merge mai departe. Invatam din greseli, nu?? Si lasam timpul sa ne stearga ranile.
Ce am invata eu e ca in viata mereu trebe sa sacrifici cate ceva ...si cand faci asta ..cineva iti spune ca nu e suficient.Si cand ti-e mai greu atunci primesti o palma peste fata, nu o mana care sa te ajute sa te ridici.
Dar nu in ultimul rand cand pui suflet in ceva ...iti pierzi sufletul.
Si ce face omul??? ...raspunsul e simplu... se arunca in bratele timpului, macar el sa il mai aline...

Ei

De cele mai multe ori nu stim sa pretuim ce avem... cautam sa fim fericiti cand de fapt suntem .. In viata trebuie mereu sa vedem partea buna ..."in tot raul e un bine", insa mai trebuie sa fim multumiti de ceea ce avem si sa apreciem. Un exemplu ar fi parintii, unii nu ii au, iar altii uita ca ii au.
De ce vreau sa va vorbesc despre ei? foarte simplu ... pentru ca trebuie apreciati si stimati ...pentru ca sunt singurii care ne accepta asa cum suntem, ne iarta greselile ...ne sprijina chiar daca deciziile noastre nu sunt cele mai bune ... sunt cei care ne iubesc neconditionat si cei care sunt dispusi sa sacrifice totul pentru binele nostru ..pentru zambetele noastre.
Poate azi nu vedeti asta, ii considerati dusmani, demodati, foarte stricti, ca nu va ofera ce doriti cand bateti din palme sau va spioneaza, va restrang , dar v-ati gandit ca se straduiesc sa va indeplineasca dorintele, ca va spioneaza ca le pasa de voi si vor sa stie cum sunteti, ce va place sau ce ganditi???
Si nu uitati "Mai devreme sau mai tarziu toti ajungem sa citam vorbele mamei"(Bern Williams)